Levenslange garantie

* Wij geven op alle elektronische producten levenslange garantie zo lang de voorraad strekt, met uitzondering van de Cordless Rose. Wanneer het product niet meer voorradig is en er geen alternatief aangeboden kan worden zal de levenslange garantie vervallen. 

Om jouw elektronische ISO Professional product te registreren voor levenslange garantie hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Verkoper (Bedrijfsnaam)
  • Aankoopdatum
  • Type product
  • Kleur/print product
  • Artikelcode (deze kun je vinden boven de streepjes code en begint met ISO...)

(tip: kopieer deze punten)

Je kunt deze gegevens doorgeven aan ons door een account aanmaken op onze website. Stuur ons in jouw account een ticket via 'mijn ticket' (links in keuze menu), met daarin de gevraagde gegevens. 

Je ontvangt van ons een bericht met hierin de bevestiging van jouw registratie. Je kunt tot 30 dagen na aankoop van uw ISO Professional product levenslange garantie aanvragen. 

Bewaar het aankoopbewijs en de originele verpakking goed! Deze hebben wij nodig wanneer je aanspraak wilt maken op uw garantie.

Bij ISO Beauty Nederland heb je standaard één jaar fabrieksgarantie.

* De levenslange garantie is een fabrieksgarantie, schade door eigen toedoen valt niet onder deze garantie. De levenslange garantie is strikt persoonsgebonden en kan niet overgedragen worden.

Levenslange garantie kan alleen aangevraagd worden voor elektronische producten van ISO Professional.

ISO Professional product in de webshop gekocht?

Dan ben je automatisch geregistreerd voor levenslange garantie! Het is nog wel steeds belangrijk dat je het aankoopbewijs en de originele verpakking goed bewaard.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »